Hasan Ayrancı Muhtarlar Nabzın Ta Kendileridir”

Yerel seçimlerle ilgili çalışmalar hızla devam ederken, Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Ayrancı'da muhtar ve sivil toplum kuruluşları ziyaretlerine devam ediyor.

Magazin 13.11.2013 07:16:29 0
Hasan Ayrancı  Muhtarlar Nabzın Ta Kendileridir”

Yerel seçimlerle ilgili çalışmalar hızla devam ederken, Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan Aday Adayı Hasan  Ayrancı’da muhtar ve sivil toplum kuruluşları ziyaretlerine devam ediyor.

Resmi olarak adaylık başvurusunun ardından Yenimahalle’yi karış karış gezen, Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan aday adayı Hasan Ayrancı seçim çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle muhtarlarına yönelik yaptığı seçim çalışmalarında muhtarları ziyaret eden Ayrancı, Mahalle muhtarları ile yerel yönetimler üzerine sohbet ederek, Yenimahalle Belediye başkanlığı seçimlerinde Ak Parti’ye destek olmalarını istedi.

Hasan Ayrancı “Muhtarlar seçilmiş kişilerdir. Onlar sadece toplumun nabzını göstermezler; aynı zamanda nabzın ta kendisidir.” diyerek muhtarların ilçelerde çok önemli rol aldıklarını belirtti.

Ankara’da sanayi ve ticaretin kalbinin attığı yer olan OSTİM’i ve Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın`ı da ziyaret eden Ayrancı OSTİM ve Yenimahalle konusunda görüş alışverişinde bulundu. Ayrancı ziyaret sonrası “Ostim Başkanımız Muhterem Orhan Aydın, engin tecrübesi, katışıksız samimiyeti ve tutarlı gelecek tasavvuru ile önümüzü aydınlattı.” Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78